Vår?!0

Kan det vara så att våren är pågång? Värmen börjar ta sig och solen skiner faktiskt på oss.. Fantastiskt! Kan ju inte annat än o ge denna sol en chans. Att det Äntligen är på g. Vi få ju verkligen hoppas! Tycker ni inte?
Motormässan har ju iaf gått av stapeln och varit i helgen som var och bara de får mig att inse att det faktiskt börjar bli sommar. Finbilarna visas upp och börjar köras på gatorna och vissa ställer ut det finaste de äger och tävlar om de olika klasserna. Ganska fränt tycker jag!
å de tycker Linusen också, för vi va ju faktiskt där. Nog för att de blev på Söndagen, men rackarns vad nöjd han vart. Bilar, solsken och grabben fick ju självklart en bil med sig hem. :-) Sjukt vad de småbilarna är dyra, men samtidigt är de ju samlasbilar, så de ska ju kosta. De är ju inte dirket gjorda av plast och håller gör de också.. Såvida man inte kastar dem hit o dit såklart och vårdar dem med omsorg och är rädd om dem.
Men är inte ett dugg rädd för att Linus gör de faktiskt, som han är rädd om sina saker tro ja inte ens att jag är.. :-) Men de e ju himla bra de.. :-)
Åsså fick ju pappan sig en present också.. En till garaget.. Såklart ska han ha en pinup-kalender!! Så en sån fick också följa me oss hem. Givet med en autograf med en av pinupa.. :-) Hihi.. Sååå, pappan va nöjd även han fast han inte fick följa me oss på mässan, utan va hemma o grejjade istället.. :-)
SÅKLART ska de hänga en pinup-kalender i garaget!! Annars är de inte ett riktigt garage.. Sådeså!!

Å vet ni.. Nu ha Linus fått för sig att han ska börja köra cross.. Ojoj.. Som han ville testa.. Kikade på grabbarna som hade uppvisning och han ville inget annat än o hoppa på en o testa.. Men som såklart inte gick.. Däremot ska vi åka o testa på en dag här framöver ute i Njurunda.. Såklart han måste få testa om han vill. Å som han själv säger...: "-Mamma, dedär kan ju inte vara så svårt. De är ju som att cykla på en tvåhjuling, fast med samma gas som på Fyrhjulingen!" Hihihi.. Å visst ha han såå rätt junior.. Precis så är de!!
Sååå, nu kan ni ju bara gissa vad HAN längtar till.. :-D Hehe..
Å eftersom han inte kunde testa köra riktig cross så gick han o ställde sig bland de stora grabbarna.. Å testade på tv-spels-cross istället.. Han o de andra stora grabbarna spelade o de gillade han också.. Ojoj..
Mamman stod såklart och iaktog och knäppte kort på junioren.. Hahaha.. De andra va ju som nååågra år äldre, men inte skrämde de honom inte. Nejnej, han klev fram o spelade en stund han med.. Hihi.. Gullungen!!

Ger er lite pics såklart.. :-)




















Mmm, ni förstår ju själva.. Vart ju en kanondag dedär.. Trots mammans få sovtimmar och jobbardagar med ett o annat bus där på lördagskvällen.. :-) MEN, sikken bra helg de blev!
Alla i familjen va riktigt nöjda med att kasta oss i sängarna på Söndagskvällen så här gick de ingen nöd på oss inte. :-) Nu är de bara ti o se fram till att solen gassar fram ännu fler bilar på gatorna och att många andra bitar faller på plats runtom oss..

SOM till exempel badrummet!!! TÄNK om hanteverkare kunde hålla vad de lovar?!?! Åååh, kan ju bli galen på mindre.. Har som ingen lust att lägga energi eller ork på sånt nu.. Vill bara att saker o ting ska flyta på som det från början va tänkt.. :-/ Suck!!
MEN, förhoppningsvis så får vi tag på ngn annan.. För mitt förtroende har de redan ta´tt bort och jag vill inte ha hit dem. Nejnej!! Nu få ngn annan ta del av den prispengen istället anser jag!! That´s it!!
Man ska inte tro att de bara är att lova o inte dyka upp inte. För då blir fröken Johansson grinig och less serrni!! Sådeså!! :-/
För saken e ju den också.. Att om inte rörmockeriet blir klart snart, så kan vi heller inte börja bygga golv och väggar.. (TROTS att allt ligger klart för montering, köpt och klart!!!) Men just nu kan M inte göra nånting, vilket gör mig gaaalen.. För vi ha ju som sagt bara SEX veckor på oss!! Sen kan bebben komma precis närsomhelst.. Å eftersom jag inte direkt är känd för att ha uthållighet så kan detta starta ett världskrig här hemma.. Å de vill man ju inte, eller hur?!? :-O Hmm..
Vi bara måste få saker o ting klart.. Jag vill heller inte att sommaren ska spenderas inomhus, utan nu vill vi bli klart med detta så man kan börja pyssla utomhus sen istället.. Inte sant?! Å sen så är de ju självklart så också att det är faktiskt inte så jäkla kul att bo uppi detta stök o bök. Jag som är pedant som sjutton få blunda o tänka på annat inte bara en gång om dan, utan säkert en MASSA gånger.. :-/ Iiiiih...

Åååh, sånt där kan verkligen göra mig galen! De bara är så!!

Nää, nu tro ja fröken Johansson ska krypa ner i sängen en stund.. Trots att solen skiner ute så måste ja vila så ja orkar med kvällsjobb. Trist, men sant!! :-)

Hoppas ni andra är ute o gör som alla andra.. Njuuuter!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-25 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar