Semester med Linus..0

..Helt själva är vi, såå himla skönt och mysigt! Visst är det mysigt och vara alla tre också, men just när vi är själva får vi spendera våra dagar som vi vill och inte ha några som helst måsten alls. Visst låter det bra? Hihi.. Mm..

Förra veckan så va vi ute på vift heela veckan, började den redan på måndagen och åkte ner till Dalarna. Närmare bestämt till Tällberg där vi bokade hotell, såå fint så man nästan kände sig lite bortskämd. Vaknade, klev upp och duschade och gick in till frukostbordet och bara åt och gick. Hur skönt som helst, de e vad jag kallas semester!! :-)
Jo hotellet hade ju också utomhuspool alldeles ovanför där vi bodde, tyvärr så utnyttjade vi den inte. Tiden räckte inte till, så vi for hellre ner till stranden och badade glatt.
På tisdagen bar det av in till Rättvik, där det va Classic Car Week. MASSA fiina bilar och dessutom va det mycket folk. Mysigt, men samtidigt vart man less ganska snabbt. Så vi va där, åkte hem till Tällberg och badade. Åt och åkte tillbaka till Rättvik för cruisingen var på kvällen. Mysigt!! Men blev såklart en tidig kväll för våran del eftersom lilleman var med. :-)

 <--Hotellet!        <--I den här byggnaden bodde vi.

På onsdagen bar det iväg vidare, då var det Stockholm som gällde. Som tur va så inhandlade Magnus en gps veckan innan så vi kom direkt dit vi skulle. Plus att den tog oss igenom Stockholm utan bekymmer, tack för de! Den kommer att vara såå bra till användning när man ska ut och åka nå mer. Suupernöjd!! :-)
Nåväl, äntligen i Stockholm´o så tog vi oss ut till skärgårdskajen där Birka Paradise stod och skulle ta oss med på en riktig båttur till Mariehamn och tillbaka. Helt sjukt fin båt med massor att erbjuda för både barn och vuxna, kommer deffinitivt åka med den igen om ett tag.
Jättefin som sagt! Där myste vi på i massor och köpte en massa gott såklart, heeelt fantastiskt! :-)

När torsdagen kom så anlände vi till Stockholm igen runt klockan 16, så då bar det iväg hemöver igen. Rätt så nöjda på livet borta var vi, ganska skönt o bara få komma hem o sova i sin egen säng igen måste jag säga.
Fast blev inte så mycket av de egentligen, redan på fredagen så tvättade vi det viktigaste och for upp till stugan igen. Härligt! Så nu är stugbygget nästan färdigt, lite småfix till helgen kanske så kan ställningen tas bort.
Det blir såå himla fint, tänk vilken duktig kille man har. Fixat allting själv, eller ja, nästan. De enda som är kvar att göra är trappen som Magnus pappa själv ska bygga, så den lär väl kanske dröja ett tag skulle ja tro. Men finns ju en temporär där just nu, så de funkar de med. :-)

Nu har vi kommit på tankarna igen att vi skulle ha haft ngt riktigt fint vardagsrumsmatbord här hemma, såg på mio att de hade rea på vissa möbler så vi for ju självklart dit igår. Men typiskt nog så va det fel stolar till det bord vi va sugna på och skulle vi byta ut dem emot andra så blev det ordinare pris på allting. Jisses va löjligt!! Men men, vi tog och kikade på ett annat och då va de ju slut på de stolar vi var intresserade av. Verkar inte vara vår tid just nu för och köpa bord. Less man blir!! Aja, ska kolla vidare här i veckan. Ska åka ut ti matfors möbler och sedan finns de väl fler affärer med fina möbler hoppas jag.
Hade iofs varit skoj och ha fina möbler tills på fredag då vi tänkte ha kräftskiva här hemma. Ska bli tokmysigt nu när alla är hemma.. Jaaa, alla räknar jag med när jag vet att Helena o Lisa kommer hem den här veckan. Hoppas på o få se skymten av dem litegrann iaf, längtar efter dem jue.. :-)

Nää, ska kanske ta o avsluta nu innan finaste prinsen vaknar.. Avslutar med en massa fina bilder från förra veckan!! :-)

Ha de gott bloggers!! Tjingeling!!

 

  

  <--Hot pappi!! :-) 

  <-- Finaste båten!

  <-- Bästa o finaste killen i världen!!

/Mariana

Postat den 2008-08-05 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar