Feberkille här hemma..1

Febern håller i sig, ingenting verkar ta på lilleman. Han får sånna här subbar i stjärten, men så fort han får dem så kommer de ut lika fort. Så han tar inte åt sig.. Inte bra!
Fast nu här på morgonen så ringde jag min pappa, han va som tur va på hemmaplan. Så skickade honom på apoteket och köpa flytande alvedon, så nu har vi provat de. Hoppas de ger med sig bara.. Linus är så himla slö, stackars liten.. Han har legat hela natten med frossa, 40,6 har den legat som mest. Uscha! t.o.m. när vi vaknade imorse så var den uppe på 40,4.. Verkligen inte bra!! Men men, går förhoppningsvis emot bättre tider nu..
Håller på o vädrar ur sovrummet nu så det är svalt och skönt när han ska sova sen igen.. :-)

Satte honom i sittsäcken förut, myste på lite..

             <<<----Mammas sjukling.. Hua!!

Ingenting duger verkar de som, vatten som brukar vara så gott vill han knappt dricka. Det som är såå himla viktigt!! Å sen välling som också brukar vara favoriten duger heller inte, men yougurt däremot fick vi i oss en halva iallafall.
Hoppas han blir piggare snart så man känner igen honom igen, mitt lilla energiknippe är mer en slö liten fågelunge nu. Inte det roligaste att de som mamma måste jag säga, lider så fruktansvärt med honom..

Nää, nu ska vi gå o mysa.. Ha de gott!!

/Mariana

Postat den 2008-02-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av pernilla den 2008-02-29 (07:19:50) http://pumzan.blogg.se

stackars lillfis.. han ser lite risig ut måste jag säga *kram från mej å roland*

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar