Rastlöööös!!0

Såå himla rastlös är jag, inte för att det är tråkigt o va me Linusen. MEN klättrar snart på väggarna, jag är verkligen inte van att vara hemma såhär 4 dagar i sträck. Tänkte att idag kanske man kan åka o träffa folk, kanske ta en fika eller nå när väl M va ledig...? Närå, då skulle givetvis M fixa goofy som ska besiktas på måndag... Vilket jag absolut förstår, men känner mig såå uttråkad av och bara va hemma hela tiden.
Som tur e så är ju Linus på bättringsvägen, så kanske man kan gå ut me honom något till veckan.. :-)
Aja, som tur e så börjar ju hockeyn klockan 15 så då smiter jag härifrån. Ut o åka bil eller nå, fika ute i Birsta kanske? Men där lär de väl krylla av folk såklart, löningshelg å allt.. Blää!!

Tänka sig att jag blivit så himla folkskygg?? Jaa, de kan man känna ibland faktiskt. Men orka trängas me en massa folk här o där, njaaa, inte så värst lockande!!

Funderade på en sak....
Tycker de e ganska tråkigt att man ha vuxit ifrån många av ens gamla kompisar, alla dessa roliga spontana grejerna som vi alltid hittade på. Allt galet som till slut blev skitskoj, haha, jaa man saknar en del faktiskt..
Men det kanske är så att när man har som minst och göra, som just nu t.ex. Så kommer man ju på sånt här, att det faktiskt dyker upp en och annan tanke.. Konstigt?? Nää, de skulle jag inte vilja kalla det!!
Ni vet vilka jag menar, saknar er sååå!!! Men men, liven springer vidare. Många skaffar familj (som jag), en del nöjer sig med sambo och en del lever vidare som förr.. Mm, man gör ju som man bäst känner.. :-)
Men önskar som sagt att man träffades lite oftare än va man gör.. :-)

Aja, kväll blir de melodifestival. Sista deltävlingen så kanske kan de bli några höjdare, inte för at jag tror det men hoppas kan man ju alltid. :-) Innan ska min älskade mamma och Micke komma hit, äta tillsammans. Mums!!
Mamma skulle visst göra maten åt oss, tycker lite synd om oss tro ja. (Haft lite för dåligt me sömn i veckan kanske).. Nåja, det ska verkligen bli skönt. Även fast jag vet att jag inte bara kan sitta och vänta in maten, lär väl såklart hjälpa till i köket.. :-)

Dags o kila, Linus sover så ska göra nån nytta medans man kan.. Hehehe..

Ha en bra helg!! Herrååå

/Mariana

Postat den 2008-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar