Längesen sist...0

Mycket längesen såga jag, ojoj, ska bli bättring. De lovar jag! Men ha varit en del som ha varit lite tungt, men nu känns det mycket bättre.. Tiden läker verkligen alla sår som de sägs.. :-)

I helgen har det varit påsk och jag har jobbat precis hela helgen, vilket innebär en ganska härlig lön i maj. Så de e ju mycket välkomnande! Dock lite värre att man få spenderat så lite tid me min underbaraste lilla kille Linus, men den får jag ta igen nu i veckan och till helgen som kommer. Idag hade vi en massa tid tillsammans eftersom lilleman inte skulle sova inatt så va vi hemma och myste hela dagen.. Låg o grinade, skrek o gnydde precis hela natten.. Vid 4 somnade han väl någotsådär iaf, men såklart vaknade han så fort jag höll på o ringa på dagis o jobb o meddelade att vi skulle va hemma.. Suck!! Så vi hade en ganska tung förmidda, men efter lunch så ha vi haft de ganska okej.
Åkte iväg o handlade förut, vårt kylskåp va typ soprent, hade väl bara yougurt, smör o ost kvar ungefär.. Så de va på tiden att fylla upp kan jag säga! :-)
Som vanligt va det en pärs me Linus med som sprang o plockade allt annat än vad vi egentligen skulle ha o slängde ner i vagnen. Så till slut blev de bara det viktigaste o sen hem o lägga honom.. Oooo, vilken liten bestämd liten grabb man har! Ojoj.. :-/

Så, vad ha hänt den sista tiden då? Hmm, jaa... Kommer nästan inte ihåg vad man gör numera... :-/ Skotersäsongen är ju i alla fall över här på hemmaplan, nu är det bara att invänta nästa års snö och njuta en massa av värmen i sommarn!
Det är ju faktiskt mindre än 2 veckor tills man ligger på stranden nere i Egypten me en STOOOR drink i handen.. Hahaha.. Oooojaaaa, det är jag verkligen värd vill jag lova!!!
Ska bli hur underbart som helst och jag ska njuta av varenda sekund! Kollade lite på vad man skulle kunna göra när man är därnere och en utflykt till öarna runtomkring där är nog en het grej som måste göras.. Åsså snorkla lite i vattnet så man få se lite läckra grejer också!! :-)

Till helgen ska v70:n besiktas, usch såå tråkigt! Så bär av uppimot västra på lördagsmorgonen o sedan ha inte jag o Linus nå mer planerat för helgen. Ska försöka passa på o mysa på me honom i alla fall, skämma bort han me ostkrokar på lördan.. De gillar han!! :-)

Nu e de snart dags för sängen igen, börjar klockan 6,30 imorn så kanske man ska ta o lägga sig i tid.. Vilket aldrig brukar funka, men vafasen... :-/

Slänger in några pics från sista tiden, de kan ju va lite skoj o kika på.. :-)  Ha de gott!!

 <--Cicci hade gjort mig påskfin!   <--Påskafton, i väntan på Cicci.. :-)

 <--Elsa o Linus på påskafton!      <--Långbord i stugan!

 <--Andra sidan av långbordet!      <--Gustav mumsar påskgodis!

 <--Bustrollen a´la Linus o Elsa!   <--Mitt finaste och mitt allt!! Älskade Linus!!

 <-- Cicci är äntligen hemma igen. Brun och fin är hon såklart, så skönt o härligt att hon e hemma. Men förstår ju henne med att livet därnere skulle man kunna leva för jämnan.. :-) Hehe..
Men älskade syster, du är sååå välkommen hem gumsan!!

Dags o inta sängen... Natti Natti... :-)

/Mariana

Postat den 2009-04-15 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar