Underbara helg...3

...Lider emot sitt slut.. :-( Åååh, ännu en ny vecka me massor av händelser.. Både bra o dåliga.. :-/ Men tar man dagarna som de kommer så slipper man fundera så mycket..

I helgen har det varit hur mysigt o härligt som helst, kom ju hem i torsdagseftermidda. Linus följde med mig hem, han somnade ganska direkt eftersom en lite förkylning har smygit sig på honom.. :-/ Va sedan ledig på fredan så då "flängde" vi som mest runt jag o lilleman. Upp ti Kovland, ut ti Birsta o hem o hit o dit.. Mm, som mest överallt va vi.. :-)

Igår så for vi o grillade neranför pappsen i Kovland, tokmysigt me trevligt folk. Linus åkte skoter för första gången!!! Jaaaaaa, det är sant!! Gissa om jag är en tokstolt mamma nu som lyckades få honom på skotern!!??  Såklart va de ju lite protest innan hjälmen skulle på och innan jag hade fått honom på skotern, MEN till slut så släppte det!!
Så vi for en lite sväng, sedan skulle han åka heeela tiden. Lillrpinsen, han e ju föör underbar!!
Tro faktiskt mycket också gjorde att Maja va med, nästan samma ålder på dem så kunde ju ha berott lite på de också såklart.. :-)
När de inte skulle åka skoter eller kälke på sjön så hittade de ett litet vattenhål inne i vindskyddet, där stod de som mest och sa ingenting. Utan det blev bara en tystnad, sedan ser vi vad de igentligen gör... Åååh, såg ut som nå små "lerkakor" innan dagen va slut.. :-/  Men men, inte gjorde de nå heller.. In i tvättmaskin bara när man kom hem..!!
Vi grillade i alla fall korv, gjorde mackor i järn o drack o´boy o massor me vatten... Vissa mer än andra, haha, kan inte fatta va de berodde på..? :-/ Hoho...

Eftermiddan fortsatte i alla fall så att Linus somnade i bilen på vägen hem, Niklas o Rickard kom bort ti mig efter de hade vart hem en sväng emellan. Å då gjorde vi spaghetti o köttfärssås.. Mums!! Sen så hamnade vi alla i "paltkoma" o dog av i soffan... :-) Bäddade ut bäddsoffan o tog fram dubbeltäcket, sen låg vi som nå sälar o höll på flyyyta bort formligen!! Hehe... Joo, just de ja.. Mumsade ju i oss en massa götta å så de känns som NU e de verkligen dags o lägga allt de där på hyllan tills efter utlandsresan.. Forma kurvorna kan man ju så lätt fixa i sommar.. Hahaha.. De e ju bara att äta en massa mumsigt som bruka finnas då.. :-)

Idag så blev de en ganska lugn morgon, sedan drog vi upp ti Sidsjön vid 11.. Där va de en pimpeltävling, dock va vi inte med. Men tog en promenad medans Linus sov i vagnen.. Sedan blev de att åka snowracer i pulkbacken, trist bara att man belv frusen efter prommisen.. :-/ Så åkte bara hem sedan o "däckade" i soffan.. Hua, de tär verkligen på en att vara ute heeela dagar.. Men de e ju mysigt å, hoppas lillprinsen tycke de å.. :-)
Nu när han snart e fullfjädrad skoteråkare o underbar son att ha med vart än man är, så kan man ju inte annat än o älska den lilla killen över allt annat. Såå lyckligt lottad som har fått en sån fin pojk!! 

Slänger in lite pics från helgen å så ni ha nå o spana på!! Tjingeling sålänge!!

   

Gåltjärn.....

   

   

   

Sidsjön.....

   

   

Sådär ja, de va lite smått o gott från våran helg... :-)  Natti Natti...

/Mariana

Postat den 2009-03-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Faster Annica i Skåne den 2009-03-23 (21:54:11)

Hej Svejs Mariana!

Long time no see....Kul att läsa om att Linus haft sin premiärtur med skoter. Fina bilder från Gåltjärn ser uta som ni hade det mysigt. Kollade lite bilder från fjällen också, busfia där! Gick väl lite Amarula då kan jag tro:o)

Roligt det här att kunna hänga med på vad ni gör fast man sitter 100 mil söderut. Vi har själva precis varit 130 mil söderut i Schweiz och åkt skidor. Det var helt otroligt vackert och dom hade goda Lomomba=choklad och strårom=Mums. Lindts chokladägg var inte heller att leka med. Hann med lite allsång på en av barerna i Davos/Kloster....dom hade öppet till 05.45!! Men vi var inte kvar så länge, skulle ju upp och åka skidor. Ha det så gott! och hälsa alla. Kramar från oss i Skåne

Postat av cicci den 2009-03-24 (18:44:00)

gaaah :D saknar er sa mycket och min lilla fislinus!! :D men det ar inte sa langt kvar nu!!

Postat av Mariana den 2009-03-26 (17:55:54)

Ooojaa, Amarulan tog slut kanske lite väl snabbt. Haha.. Men sliskigt är mumma det! Typiskt nog så tyckte ju grabbsen de också, så allt tog slut ganska så fort.. Hahaha!!

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar