Veckans alla måsten...0

Härliga måndag är snart över och jag ska krypa ner under täcket, släcka lamporna o sussa rikitgt rejält! Har ju sovmorgon imorn. Kommer bli fantastiskt skönt, även fast jag kommer missa föräldramötet på dagis imornkväll. Men som tur är så kommer ju bästa pappsen M gå, så kommer nog få all info endå! Jag är ju som en tjatkärring ibland vet ja, men vill ju verkligen veta allt vad som gäller min son och hans "jobb". Tycker det är himla vikitgt också att kunna vara delaktig i hans vardag på dagis. Det tror jag också de flesta föräldrar är! :-)
Men tyvärr så va de ingen som hade lust att byta pass med mig imorgon, eller heller inte ta på sig ett litet extrapass. Så blev att jag blev tvungen att jobba mitt pass från 15-22.15 endå.. :-/

Jaja, inget o bita sig fast i. Men himla surt e de ju såklart ibland.. :-/ Det sura med att jobba kvällar måste jag väl säga, annars kan de va himla skönt med variationer enligt min åsikt! Kunna få soova ut ibland o kunna känna sig utvilad och kanske ibland få saker gjorda under dagtid då alla andra jobbar! :-)

Vet ni... Hela min dag ha varit seg, strulig o långdragen. Jobbade över några timmar idag, så dagen blev extra lång. Men kan behövas nångång ibland å sen så va de ju himla roligt spel vi fick testa på också, så lidande blev man ju inte! Hehe.. MEN dagen slutade perfekt!! Fick ett samtal som berättade att de skulle tackas för att man ha varit med och hjälpt till på en arrangerad dag me klubben som jag är medlem i (Karlsro Flyers)! Det va den 22:a Aug som de vart en massa bus i västra me massa ståhej! Kunde ju dessvärre inte vara med den kvällen, men hade det himla trevligt under grillningen på dan måste jag säga! :-)
Men i alla fall, det ska bjudas på middag den 7:e November. Och kvällen kommer att avslutas med BÄSTA Go Getters!!! Mina favvosar!! Såå kommer bli en helt fantastisk kväll i västra då vill jag lova! Gunga golvet rejält på Bykrogen o avnjuta en massa gomat som jag vet att de har där på stället!! :-))
Kunde ju absolut inte stå emot erbjudandet, så tackade ja direkt!! Fantastiskt roligt ska de bli!! De e just sånt här som gör att fler folk väljer att vara med än att stå på sidan. Fler vill hjälpa till och ha roligt tillsammans och inte missa sånna här roliga tillställningar!
Så nu ni, ska man ladda dansskorna tills dess! Gillar ni Rock´n Roll så ska ni ju absolut åka dit vettja!! :-)

Just precis nu så blev jag toksugen på köttfärslimpa, mums va gött de hade varit! Eller ja, just precis farmors köttfärslimpa! MUMS!! Så tro faktiskt jag ska ta o fixa till nånting sånt imorn innan jobb. Så de kanske blir de till lunch eller nå..? Sen fixa till en massa matlådor!!

Å sen vet ni... Då e de dags att ladda upp för en premiär på Toys´R us ute i Birsta på torsdag!! Jiihooo!! Och de har ju öppet från 9-21!! :-) Vi ska ju faktiskt iväg o ta spruta på torsda också. Den sista av de andra vi tagit tidigare i våras, alltså för Hepatit A+B.. Sen e man skyddad i heeela 20 år!! Kanoners!!
Så dit ska man nog o hitta en massa fynd! De kom ju faktiskt ut ett reklamblad här i S-svall idag, men jag fick INGET!! Vaaa?? Sur som sjutton för de, men de kanske kommer imorn...? Hoppas på de i alla fall!

Annars e de ingen speciell vecka, mest bara kvällsjobb för min del o sen e de min "underbara" jobbhelg! Hade velat jobba söndagen också, så man få tjäna in lite extra cash här framåt jul. :-)
För nu ska de ju laddas upp åter igen, lilleman ha ju både födelsedag och julklappar e ju såklart ett måste. Även fast man såklart måste begränsa! Han ha ju så många som vill uppvakta honom å de e ju verkligen suuperglad för! :-)  Är såå himla glad för alla som finns runtomkring oss, superdupermänniskor måste jag säga!! För precis så är det!!

Jo just de ja, måste ju skvallra lite om min tokiga vän Rickard också! Han blev ju som jag skrev i förra veckan inskriven på sjukhuset. Å vet ni, han ligger kvar fortfarande! Så kan de gå! Men förhoppningsvis så får han komma han imorgon! Fast nu ha han nästan börjat vänja sig vid det bekväma underhållet däruppe, haha, den galningen! Närå, men det blev till en början i alla fall 6 veckors sjukskrivning. Sen få vi hoppas att han kan hålla sig någorlunda lugn så han e redo för skotersäsongen sen, annars kan de ju bli illa.. :-/
Såhär såg han ut i förra veckan när vi va o hälsade på! :-)

 <-- Ganska liten på jorden just då!

Nää, kanske dags o lägga ifrån sig datorn o krypa ner riktigt under täcket o sussa jäärnet..?
Yes, så få de bli!

Natti Natti!!

/Mariana

Postat den 2009-10-19 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar