Snart dags..0

...För Födelsedag igen!! Linus väntade med spänning ikväll när de va sussadags för honom.. Å jag, jaaa.. Jag ha stått hela dan o gjort tårtor känns de som.. Eller ja, kilade iväg o jobbade ett par timmar också.. :-)
Meen, nu är de gjort och de e bara garneringen kvar!! Mycke skönt!! Men blir såå himla sugen på o smaka av smörg.tårtan.. Testade en ny röra i tillsammans me de andra som ja bruka ha som standarn. Så de ska bli skoj o testa imorn hur de smakerna blir tillsammans. Men ja tro nog att de bli fint!!
Kan ju inte mer än o smaka bättre då de är mer gosaker i.. Hehe.. Eller hur?? :-)

Sista presenterna är inslagna och ballongerna är uppblåsta, så nu är de faktiskt bara till att vakna imorn och få sjunga för minste man som blir hela 5 år!! Tänka sig.. Varje år undrar jag samma sak.. Hur sjutton kan tiden gå så sjukt snabbt.. Och de e ju inte direkt så en annan åldras nå.. Nejnej!! :-O
Hahaha.. Men endå är det så himla kuligt att se hur han utvecklas och växer.. Snart komma han växa om en annan och då är man minst åter igen.. Verka som han ha komme in i en växperiod nu, för han brakar iväg som sjutton alltså.. Ojoj.. Men kanske är det så det ska vara?!? Jajja, härligt är det i varje fall!!
Huvudsaken han mår bra, är frisk och kan njuta av vardagen så mår man ju som mamma också gott.. :-)

Nää, man kanske ska krypa ner i sängs och sussa ett par timmar innan det är dags o kliva upp igen..
Ska bli superskönt att få vara ledig och få rå om la familia en stund och bara få jobba lite kortpass resten av veckan.. :-) Ibland har man de gött alltså!! :-)

Tjing Tjong sålänge!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-12-27 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar