Nervööös...0

Oooh jaa, toknervös inför mitt Första prov på distanskursen som jag läser just nu. Social Omsorg! Tokrolig kurs, med en massa diskussioner och man får verkligen skriva utifrån sin egna uppfattning och hur man själv skulle göra osv. Bara man förstår vad man läser så går det nog superbra för vem som helst att läsa denna kurs även fast det är en vårdkurs.. Intressant och kuligt!! :-)

Kunde ha varit bättre med mig dagen till ära, men förhoppningsvis är det påväg åt rätt håll. Varit på VC idag o nu ska jag få en remiss till den "bättre hjälpen" eller hur man säger.. Skulle visst komma ett sms eller samtal via telen.. Ganska snabb teknik i dagens sjukvård endå.. Eller hur?!?! Att man endast går till läkarn, för att sedan skickas vidare där kunskaperna kring "detta" är bättre.. Och att på det viset slussas vidare genom ett sms och bara kunna vänta hemma. Är det inte pefekt??!! :-D
Joo, de tycker jag i alla fall. Å här sitter jag nu.. Pluggar på som sjutton inför provet imorn. Men har även hela kvällen ikväll och även imorgon på mig.. Såå det går ju bra de.. Ha ju heller ingen spec tid ja ska skriva. Helt valfritt.. :-) Alldeles perfekt om man är sån som jag.. Att man tar dagarna som de kommer och tar till vara på och planerar efter vad det blir för väder och så.. :-)

Ha också varit på utvecklingssamtal på dagis idag..
Min Linus va en kille med ett Bestämt humör, och visste vad han ville numer. Men även fast han va så, så hade han inte stängt in sig i ngn bubbla och för jämnan vara vrång. Utan kunde även vara snäll som en liten kissekatt och visa känslor.. Fantastiskt!! uttryckte sig fröken!!

Mammas pojke!! Såå Glad för att han är som han är!! Hihi..
Och SJÄLVKLART stoltserar jag med detta!! Det är ju trots allt min son.. Min Hjärta och mitt Underverk!! Ens stora Stolthet ska man ju verkligen visa och uppmuntra!! Självklart!!

Liiite halvtråkigt att sitta här inne nu bara eftersom Solen o värmen e påväg tillbaka o de syns ju direkt eftersom man sitter placerat precis intill fönstret.. :-/ Gaaah.. Men men.. Fixa plugget, sooola sen!! :-)
Jag som va iväg o handlade mig ett par nya Stövlar igår bara för de varit så himla blött o jäkligt.. Ett par fiiina Rosa stövlar som ja ska plaska omkring me i sommar!! Underbart!! :-)

Ojojoj... Tro ja måste peta i mig ngn slags Lunch o fortsätta me studier.. Plugg Plugg o fixa provet galant imööra!! Hihi.. Yepps, de ska ja!!

Heeeej på er!!

 


Mina nya fina Stövlar!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-06-16 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar