Återblick.. :-O0

En återblick o min skrattatack går icke att stoppa! Helt sjukt vilken Fantastisk helg det har varit!!

Vi kan börja med resan upp i torsdags. I min vildaste fantasi trodde jag verkligen att de absolut inte skulle va nå bekymmer med att packa in damerna i bilen. Dock blev de ju nästintill fullt bara av min packning.. Suck!!
Jag hade då alltså inte ens lämnat gårdsplanen?!?! Hmm..
Men fortsatte hämta upp eftersom o den ena mer förväntansfull än den andra. Helt perfekt!
Fanns dock delade meningar med hurvida denna helg skulle sluta.
Det ena citatet efter de andra. Alla apor i stugan ville gärna kunna fräsa liite bättre än den andra. Å vi hyenor hade ett gormande läckert skrik av olika rang.. :-O















Och det är ju bara som Aftonbladet skriver.. http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article12992172.ab

Det är ju helt sjukt hur en sån knasig och verkligen bisarr låt kan sätta sig fast så direkt på hjärnan? Eller är de något konstigt alls..? Njaaee.. De e en låt som verkligen komma att spela sönder både den ena o den andra stackaren i sommar!!
Men visst e de en hit! Helt klart!! Kanske inte någon ja direkt skulle spela på litens barnkalas. Men aja, ni förstår.. :-)

‎"Det e rööta i tavelramarna, de är bara att kränga på sig badankan! Kvack Kvack Kvack.. Dehär är Star trek!" är bara en av många olika citat som har härjat runtom inom våra väggar!
Jag ha så sjukt ont i Skrattmusklerna o mängder av härliga minnen som jag verkligen ska behålla i mängder av år här framöver!
Tjopp Tjopp vilken liga vi spelar i!! :-D

Jobbigt vaaa???!! :-O

MEN, som ja skrivit ovan ha detta gjort mig gott för en braaa tid framöver. Ska man tolka hemresan som bra idag vette sjutton vad man ser som bra! Dock kanske inte jag hade den värstaste hemresan, men den va fasen jobbig. Gormade rakt ut ti Chaufförn ida att STANNA biiilen!! Luft tack!! Ojojoj.. :-O
 Så kan de gå när int "haspen e på"..
Jaja.. Bjude på några pics endå.. De komme meeeera!! :-)

Är ju lite tom i kupan just idag efter flera dagars ståhej! Nu e de skola o återhämtning som står på veckans ordningslista! Jisses vilken tripp alltså! Jag är tom!! HELT TOM!!! :-O

Enjoy!! :-)

Eeeeeeypaa!! :-P













/Mariana

Postat den 2011-05-08 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar