Måndag!0

Så va de måndag igen... Suck!!

Har haft en helg med en massa jobb o tjänat en massa cash som ja ska baaada i sen när de e löning!! Himla gött de är när man vet att man Gjort Rätt För sig o kan vakna på måndagen me Gott Samvete!! :-)

I veckan är de inte alltför mycket på schemat, mest kursavslutningar och betygssamtal o sånt. Visst e de himla fantastiskt!?!?! :-)
Men måste erkänna att ja e himla less på en del av kurserna nu o är Glad för att de verkligen är sista veckan o snart e de dags att börja me ngt nytt.. Jippiiie!!

Är såå himla Glad att det finns så många underbara människor runt omkring mig. Att det finns de som faktiskt är ärliga och ger en tillbaka det man ger till dem. För just en sådan känsla är faktiskt den bästa! Jag är så lyckligt lottad som har en liten som är det bästa och är just den lilla killen som jag Uppfostrat med Kärlek och Vetskap att han blivit formad precis som jag vill ha det.
Han ger så mycket kärlek o omtanke ti sina vänner o alla som vi känner.. <3

Visst har väl barn sina "värsta" dagar också såklart. Men allt detta slit med regler, omdömme och annat som ger liten de han behöver för att få den bästaste uppväxten tycker jag att vi lyckats med.
Och visst, det kommer sticka i ögonen på folk att ja skriver detta. Men ska man inte va stolt i vad man åstakommer?? Vad man lyckas med här i livet??

INGEN annan kan påverka eller förstöra vad våran Trygghet gett för resultat.. Ingen kan heller göra så att Tryggheten gjort på ett Bättre sätt.. Det är bara föräldrarna själv som kan det!
Så är det faktiskt. Å den som försöker luras till ngt annat är ute på mycket haaal is.. :-/

För självaste Tryggheten och Självkänslan kommer från hur ens Föräldrar lär en hur man ska göra och hur man ska vara. Visst finns det släkt och vänner runtom som också bidrar till mycket. Men inget kan påverka hur man har "tråden" emellan barn och förälder.. :-)
För man ska visa känslor så även de små kan visa sina känslor.. För det är ju inget att skämmas för.. Man ska ju vara den man är och dessutom är det stort att visa känslor.. Det ska man!!

Jag vet bara också hur jag formats pga hur mina föräldrar varit, på både gott och ont..
Men just min uppväxt och på all kärlek och Trygghet jag fått har format mig till just den jag är idag. Vilket jag också givetvis är mycket Glad att få vara!!
Jag är en bra person med mycket i bagaget och är dessutom inte dummare än jag ser ut. Så den som försöker eller vill att jag ska tro annat eller så.. Sluta genast!! De komma inte bli annorlunda!!

Jag är den jag är o Står för det!! Jag är en bra Person som ger allt till alla som förtjänar det!! Jag ställer upp för alla jämt, vid alla punkter i livet som kan vara både tungt och framgångsrikt..
Jag är en sådan vän som faktiskt ställer andra framför mig själv!! Det kan jag faktiskt stå för och vara stolt för.. Jag är sån och vill vara sån!! <3

Trygghet och Käärlek va de ja!!



/Mariana

Postat den 2011-05-23 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar