Veckan ha börjat om..0

..Om åter igen på Måndag o de e en massa plugg som härjar i luften!! Ojojoj.. Hur ska ja fixa detta egentligen? Ska jag hinna, blir allt som det är tänkt att det ska bli? Får jag de betyg som jag blev lovad eller måste jag göra nånting mer?? Jaa, ni förstår ju hur tankarna går.. Pjuu..
I ett ämne vet jag att jag får MVG om jag lämnar in en sista kompliterande uppgift.. Inte dåligt va? Hehe.. Men, de är faktiskt så. Å jag e suuperglad för de!! Tänka sig.. Jag kan om ja vill... :-)
Så de e väl bara o köra på i de andra ämnerna också!! :-) Perfa de!!

I helgen va jag som sagt chaffis i en Pickup.. Försökte verkligen få bilden i färg när ja skulle lägga in den, men de gick bara inte.. Knastelefon!! Suck!! Men den e iaf orange o e suuperfiiin!!
Lyckost mig som fick ratta den skulle ja vilja säga. Även fast ja måste medge att jag faktiskt är ngn annans Förste-chaffis!! :-O Dock hade inte den karln hört av sig, och dessutom lånat ut sin bil i lördags. Så de blev inte den endå.. :-) Men aja, jag e superglad att ja fick styra en annan också.
Ni som känner mig vet ju hur kör-tokig ja e o tycker de e superskoj o köra!! :-/
Mycke konstig kan ja verka, men de bara e så.. :-)

I veckan ska de inte vara nå konstigheter, utan mest plugg o få klart de sista. Ikväll ska ja åka ti en kompis/studiekamrat som ska få kolla igenom min rapport som ja skrivit ti Naturkunskapen. Ni vet, de e inte alltid lätt o veta om man skrivit bra eller om man kanske ska ändra sig i sista stund.. :-O
Bättre att fler ögon läser igenom, blir som lite bättre arbeten då.. :-)
Å sen kör vi vidare på plugget imornkväll.

För sen på Onsda ska vi träffas tjejerna!! jiiihooo, vad ja längtar!!
Surra igenom massa skojsiga händelser från Vemdalen o bara få skratta, umgås o få fly vardagen lite!! Kan de bli bättre? :-)
Sååå, på torsda ska ja åter igen vara omladdad inför massa roligt o i helgen kan de hända att ja skriver ännu mer.. Suck!! Detta skrivande.. :-)

Ha haft en mindre rolig morgon me tankar, jobbig uppstigning o en mest retande press över ett ämne som ja verkligen inte tycker om. Men just nu tycker ja de känns mycke bättre..
Mycket som snurrar runt runt nu o ja önskar att man kunde släppa det precis som när man slänger soporna på tippen!! Gaaah, varför kan de inte vara så??
Jooo, en god kamrat ti mig förklarade det med att vi som har Samvete, mår dåligt över saker som andra orsakat bara för att vi e sånna. Och jaa, de stämmer nog!
Sååå, lägger allt dedär åt sidan o låter det visa sig vart tåget är på väg av sig självt!!
Yepps, så få de bli!! Sen om ngn väljer att ta åt sig, får man göra det. Jag orka inte hålla saker o ting på den låga nivån längre.. Varför ska jag må dåligt över något jag inte gjort? Varför ska jag hålla mina tankar och funderingar på halster?? För att ngn annan ska må bättre??!! Vaa??
Orka bara inte!! Jag har annat att ägna min energi och kraft åt!!

Och för den delen så har jag varit rökfri i en hel vecka!! Duktiga jag!! Å inte de minsta sugen e ja nu heller.. Hade min stora prövning i lördags då ja skulle va chaffis åt ett ånglok. Men de gick!! Hahaha.. Missförstå mig inte nu T, men de va en prövning!! Å ja fixade faktiskt den!! Jiihaa!!

Såå, nu e de till o plugga vidare o slänga saker eller annat i papperskorgen som Sverker Olofsson skulle ha sagt!! Hahaha..

Tjingeling på er turrrturduvor!!! :-P

/Mariana

Postat den 2011-05-16 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar