Tisdags-mummel.. :-)0

Maat e gott, eller hur? Jag älskar ju de ja, å just därför så är de såå himla roligt att laga maten också. Igår så skämde jag bort mina godingar me Hemgjorda Älgbiffar, Potatis o Brunsås. Å idag kör vi me Kycklingfilé, Potatisklyftor och Currysås.. Kan ju inte finnas nå mumsigare än att Äntligen få inta middagen efter en hård dag i skolan. :-)
Å just idag ska vi åka ti pappa/morfar o hälsa på en sväng. I halkan.. Meeen, ni som känner mig vet ju att jag tar de lugnt o fint i de värsta vädret.. :-) Lika bra de när de e sååå rackarns halt ute o de verkar som de ska fortsätta regna.. Took!! :-/
Men just nu är farfar här och hälsar på eftersom Linus hade namnsdag i Lördags o de skulle visst firas tyckte han. Så han kom med kex och pepparkakshus som vi ska ta o bygga ihop.. :-) Kuuligt!!

Å igår så pyntade vi ännu mer här hemma.. :-) Har jag någonsin nämt att jag har väärldens Bästa kille, som finns där i alla lägen och som verkligen är heeelt Underbar!!! Det är kärlek de, å jag Älskart!! :-)
Såå, här lever vi som mest på rosa moln och har de Fantastiskt!! Nästan jämt i alla fall.. :-) Kära är vi i alla fall och det är väl huvudsaken.. :-D Hihihi..

Nu är nog tusan maten klar tro ja.. De e ju fantastiskt när den gör sig själv i ugnen, helt perfekt!! :-)

Dags o mumsa gomaten!! :-)

(måste bara dela me mig lite mer av julbilder...) :-)

Tjing!!



/Mariana

Postat den 2011-11-29 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar