Långfredag!! ♥1

Så har den längsta dagen på året snart passerat.. Eller längsta?! Nää, så skulle ja nog inte vilja säga egentligen.. Men många säger att de är de.. Men jajja.. Inte idag i alla fall.. Våran dag har gått så fort och vi har till och med hunnit med en sväng på sjön. Grillar korv o Linus ha kört Fyrhjuling.. Såklart!! Gullungen!! ♥
Slirade på en hel del och kom på hur man sladdar.. Hahaha.. Såå, den videon skickades såklart runt ti nära o kära.. Hahaha.. Killen kan!! :-)
Tänkte på de.. Syster yster skrev igår på bilden jag hade lagt ut på Linus o fyrhjulingen.. Att nyss fick han stå för att kunna köra den, å nu är han nästan för stor för den.. Och jaa, så är de faktiskt!! Vad ska vi nu hitta på för roligt ti våran lilla goding?! Köpa en större kanske?? Hehehe..
Njaa, de få nog allt dröja ett par år till.. :-O Hoppas ja!!

Idag är det Grillat som står på våran Meny och jisses vad de ska bli mumsigt! Köttet ha legat sedan igår i marinad och klyftpotatisen är i ugnen (snaaart klart), åsså komma de bli sagolikt mumsigt med Tzatziki till.. Åååh, är så hungrig så ja tro ja spricker snart!! Ojoj.. :-)
Linus o M tro ja komma vilja ha beasås, så de är väl bäst att ja dukar fram de på bordet också, eller va tro ni? :-)
Å imorrn, då ska de badas.. Tjoohoo, vad härligt!! Å grilla en bit mat senare också.. Mums!!

Nää, kanske bäst o duka klart på bordet.. Hej på er!! ♥

/Mariana

Postat den 2012-04-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Julia den 2012-04-06 (19:21:25)

Vart är det ni har stugan ? :)

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar