Ledig torsdag..0

Idag har vi haft en ledig torsdag tillsammans jag o lilleman och han har fått sitt hår klippt plus att vi har hunnit med en snabbvisit hos E i Matfors.. :-) Ganska skön dag, men liten är loj här på eftermiddan/kväll.. Tro hans tänder spökar hit och dit.. Dumt!!
Såå, vi hoppas att de ger med sig snabbt så han orka mysa me mormorn imornkväll då jag o Stora Prins här i hemmet ska på Södra och unna oss lite lyx tillsammans.. :-D Underbara tider!! Å alldeles lagomt här innan de e dags för flytt, stress o annt ståhej!! :-)

Har även bokat om stugan i Leksand då vi ska dit under vecka 31 i sommar.. Som alltid!! Hehe.. :-) Lite avhopp gjorde det som vi tyckte va mest lämpligt.. Att boka om till en mindre stuga och få mindre lyx/standard. För de mesta så bor man ju bara i stugan och huvudsaken är ju att man har separata sovrum.. Det är prio ETT på vår lista och det finns även i denna stuga, så de komma bli super även det!! :-)
Är ju en 4000:- billigare än den vi bodde i förra året, så de kan ju va lättsamt att de blev lite billigare.. :-)
Såå, de stugor vi komma bo i nu istället blir dessa.. :-)

leksandsbyn2       leksandsbynbyn_plan

leksandsbyn
Tro de komma bli toppen oavsett!! Dessa är ju verkligen också supermysiga o dessutom kanske man inte behöver en Bastu mitt i sommarn..? :-D Meeeen, de andra va verkligen Lyx-modell.. Såå, komma sakna den stora ugnen, micron och kylen me tillhörande frys.. Men dehär komma bli toppen de me.. Man få tänka så, för då blir de minsan toppen också!! Inte sant?!? :-)

Nää, nu ska ja ut o jaga underskrifter.. Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-09 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Senaste posterna

Arkiv

Länkar