Blottad...?!?0

Jaa, just nu känner man sig ganska blottad bara för att Lägenheten är ute på Hemnet.. Precis vem som helst kan kika på den, och visst.. Det ska ju vara så såklart. Men visst känns de lite knasigt.. :-)
Men jaja, de e bara att stå ut me. Den ska ju säljas och då måste man ju visa upp den för folket.. :-)

http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=520435&referrer=hemnet

Imorgon är det dags för jobb igen!! Ha ju varit ledig i 4 dagar nu och jisses vad det ha varit välbehövligt som sjutton!! Jag ha nog vare lite småtrött och därför behövde jag få bara va några dagar och få återhämta både kroppen och knoppen.. Underbart!! :-)
Såå då drar det igång med vardag, dagis och jobb igen.. Hela helgen är räddad tack vare att de blir jobb och sånt. Tidiga kvällar och sköna dagar tillsammans med familj.. Känns toppen!! :-)

Idag åkte jag lite söderut o träffade två tjejer som ja umgicks me en hel del med förr.. Och jäklarns va roligt de va!! Såå sjukt längesen och som vanligt kändes de som att de va igår vi satt där runt köksbordet o surrade.. Visst e de knasigt hur tiden kan gå så sjukt fort, men endå har den inte gått lixom?!
De e bara på barnen som de syns hur jäklarns fort tiden rusar iväg. Men annars står den banne mig stilla.. Jaa, tiden alltså!! :-/

Imorgon kliver jag in i vecka 20.. Tänk om de kunde gå liiiite fortare...? Jag är uttråkad redan och önskar att vecka 30-35 var här nu.. Huhu.. Rackarns veckor som sniglar sig framåt.. :-/

Och åter igen fick mina hormoner sig lite spratt här ikväll.. Kanske inte så himla konstigt med tanke på vad jag kikade på.. När Stefan Liv´s nr.1 tröja skulle hissas upp i taket på Kinnarps Arena i Jönköping..
Vilka ord, vilka minnen, vilka fina tal alla hade skrivt och sa.. Jag blev så rörd så tårarna minst sagt spred sig som floder nedför mina kinder... Tänk familjen som stod där.. Jag kunde inte andas för en stund.. Helt sjukt vilken händelse.. Att sådant får hända är för mig helt ofattbart..
Och självklart är det mycket bra av HV71 och dessutom mycket fint gjort.. Såklart han skulle få en plats i arenan, förutom i alla människors hjärtan..

Nu är det bäst att jag slutar skriver.. Har en liten kille som promt ska spela spel, så de e lika bra att man lyssnar och gör som han säger.. Sista spelomgången innan de e dags att sussa för honom.. Bäst o skynda så han får natt nångång.. :-)

Hej på er!!





/Mariana

Postat den 2012-01-10 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar