Helgmys deLux!!0

Jaa, de har vi verkligen!! Hela helgen!! Tänk att de kan va såå himla skönt att bara få va hemma o mysa på. Få besök av bästa och få baka o städa.. Jorå, mina värderingar har absolut ändrats de sista åren och visst kanske de beror på att man numer ha två barn och sambo..?! Kanske.. Men just nu är det faktiskt såå himla skönt!!
Vet med säkerhet att jag inte kommer säga samma sak om ett år ungefär.. Då komma ja säkerligen vilja ut o röra på mig mera.. Men just nu... Pjuuuuh.. Jaa, de är såå himla skönt o bara va hemma o pyssla!!
M o Linus tog precis en sväng på macken för att tanka amazon. Vår röda fina amazon!! :-) Ha blivit ny tank på den idag eftersom den gamla som satt på va liiite väl tillbucklad o läkte även.. :-/ Dumt!! Så nu är den fin o fräsch!! Kanoners!!
Klockan är strax efter nio på denna sköna lördagskväll o de är 19 grader ute. Visst är de fantastiskt!! Jaaa!! Kanske kan de va så att sommaren o värmen är påväg tillbaka?? Kan vi inte alla hålla tummarna?!
Vill ju sola, bada o njuuta nu när de är semester för oss alla o ta vara på alla utetimmar man kan!! :-)

Fast även fast man gör de så måste de ibland städas också.. Som ida.. Jag fick ett ryck här på kvällningen och drog fram slangen.. Trots att man många gånger biter sig i tungan och tänker att "-jaa, vi renoverar ju faktiskt, så lite skit i hörnen gör inget!" MEN, idag kunde ja bara inte längre.. Tog av mig strumporna och kände gruskornen under tårna.. Huhu.. INTE bra!! :-/
Jajja.. Nu är de klart o skönt känns de baske mig!!

Å sen ha ja hunnit me lite bak idag me.. Hihi.. Ska ju på Auktion imorn å då ska man ju ha me sig lite fika såklart!! Å självklart vore de ju extra mumsigt me lite hembakt, inte sant?! :-D
Blev lite mer kärleksmums, MEN med Magnus-tema denna gång.. Karamellströssel på istället för kokos.. Hahaha.. :-D
Vad gör man inte för sin finaste Man o sambo?? Ojoj.. Mmm ALLT!!

Haft besök av Jessica, Henke o Lykke här i eftermidda o de mumsade även tacos me oss!! Åsså bidde de en massa Lördagsgodis såklart.. De e ju Lördaaa!! Hihi..
Älskar besök o även denna gång hade Jess me sig kameran.. Nyfiken som tusan såklart på vad som blev av denna gång!! Hihi..
Tro minsan vi ska ta o kirra en fotodag så en annan också kan fixa till sig o kanske fastna fram på linsen..

Å appropå de.. Såg ni oss i tidningen ida nu rå?! Hihi.. Yepps, de va vi!! Haha.. Bjuder som sagt på att ja såg ut som ja gör.. Men men.. De va ju inte de viktigaste.. De viktigaste för oss va att Linus ville ha den bilden och dessutom såg han ut som Kungen i familjen som han står där bakom och bara är finast!! Underbarn!! :-)

Såå bjuder på bilden här nedan ti er som inte köpt tidningen eller ti er som bor där i södern.. Såhär bidde de när vi fastnade framför linsen denna gång!! :-)

å kolla in vilka fiiina gubbar vi har i vårt Jordgubbsland!! Inte illa pinkat va?! Synd man inte kan mumsa på dem bara.. Rackarns allergi.. :-/ Nååja, fina är de iaf!!

Nää hörrni!! Klockan snurrar på o snart e den halv tio.. Måste ju packa om väskorna för mina herrar o dessutom göra klart för morgondagens utedag.. Såå här finns då ingen tid över ti att sitta.. Heeeej hopp på er!!!

/Mariana

Postat den 2012-07-14 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar