Övertid..2

Yepps!! De komma helt klart bli övertid för liten i magen o de känns ju sissodär.. Även fast man är inställd på de så är de ju absolut inge roligt alls.. :-/ Man lixom går o hoppas på att de ska gö extra ont o att de eventuellt är en värk på gång eller nå annat som att vattnet skulle gå..
För väntan och längtan är ju helt galet hopplöst jobbigt att gå med.. :-/ Iiih.. MEN, såå värt de när liten kikar ut.. Åååh..

Det värsta var att dagen startade med en sprallig Glad Linus som kom inspringandes i rummet o skrek att ida va de minsan 5:e Juni o nu skulle Äntligen bäbisen komma!!! :-) Åå, jag som försökte hålla minen förklarar att de e inte alltid som bäbisen kommer på utsatt datum. Utan de kan vara som han själv som gärna "gräddades" lite extra i en massa dagar.. :-/
"-Nejnej, sa Linus! Denhär bäbisen ska komma idag, för doktorn ha ju sagt de!" Underbaraste.. :-) Tänk att han längtar så efter att få bli storebror och att få se sin egen lillebror/lillasyster komma ti världen.. Man kan inte annat än känna LYCKA sånna gånger.. :-)
Självklart komma de bli dagar då han komma bli less, men nånstans så tror o hoppas ja att han kommer att vara dendär killen (storebrorsan) som komma hjälpa, stötta och lära sin lillebror/lillasyster allt han kan.. :-) Godingen!! Ojoj..

Imorgon är de Sveriges Nationaldag!! Ingen som ha gått miste om de nu va?! :-) Hahaha.. De ska firas me en dag tillsammans med de Bästa ja har!! Familjen!! :-) Lite smått trevligt på stan/norra o seda grilla me fröken E m.familj.. MYS!!! Åsså avsluta kvällen på Thulevallen me underbara kids o Fotbollsskola!! :-)
Kan dagen bli annat än bäst?! :-D
Om de inte kikar ut en liten bäbis då förstås.. :-) Då toppas den ju såklart av ngt ännu mer Fantastiskt!!

Jajja.. Men än sålänge ha de inte hänt nå här hemma o inte lär de gö de heller.. Så förvänta er inget.. Men, har ni gissningar på hur LÄNGE ja komma gå över så skriv en rad vettja!! :-)
Själv så tror ja nästan på miiiinst en vecka plus några dagar.. :-O Va tro ni?? :-)

Dags o sussa igen en massa timmar!!

Natti Nattiiii!!

/Mariana

Postat den 2012-06-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Stinislinis den 2012-06-06 (05:51:34)

Hoppas er bebis kommer snart, själv börjar jag bli sjukt less.. Känner mig låg och har typ alla kramper man kan ha!



Lycka till och massa kram:)

Postat av Lindaa den 2012-06-06 (20:49:57)

Jag tror bäsen kommer på söndag, den 10 juni :-)

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar