Torsdag..1

Så va vi inne på sluttimmarna idag Torsdag den 7:e Juni.. Vad är detta?! Åååh, gaalet bäbissjuk och önskar hela tiden att de är dags! Varje liten "hint" gör att jag tror o hoppas på att de är på g. Men lika snabbt övergår det till det vanliga igen.. Bläää, vad jag hatar att vänta!! Det är verkligen inget jag är bra på!!

Imorgon drar Linus me mormorn o Micke ti stugan o jag o pappan hoppas att vi kan få saken gjord här under helgen.. Dock är ju chanserna små.. Meeen, vi har möjligheten!! Väl där ska de mysas o bara vara antar ja! Linus ha sagt att cykeln ska me så bäst o följa order.. :-) Hehe..
Såå, innan han drar imorn så ska vi åka o shoppa lite smågrejjer som han ska få ha me sig. Åsså ladda honom me en massa sprudlande humör så han är GLAD och GULLIG heeela helgen!! Hehehe.. :-)

Har städat undan en massa skor här hemma och blev rackarns brydd då ja fann en hel del som absolut inte används här hemma längre.. Därav ett par Fotbollsskor som ja köpte för cirka 1½ månad sen ti Linus å nu kan han inte ha dem..?! Vaaa?? Ska verkligen fötter växa så snabbt??
Åsså skorna han ha sedan förra året, också de helt galet för små.. :-/ Illa!! Men men.. Finns iaf ett par 29 o ett par stl 30 här hemma om de e ngn som har kids som ska börja spela fotboll i sommar..
Annars ryker de iväg på tradera eller nå liknande så fort ja får tid me de.. :-D Har ju ett par benskydd också som ja råkade köpa ti Linus som va på tok för små.. :-/ Gaaalet billiga, men dumt att man lixom inte testar innan..
Jajja.. Så kan de gå.. :-)
Känns lixom helt sjukt hur fötterna kan växa ur ett par som han kunde ha förra månaden, men som nu va på tok för små.. Inte ens fötterna gick ner nu sist vi provade..? Hur kan de gå till?!?

Men nu tro ja farfarn kom hit.. Trevligt!! Kanske ska ta o gö lite Gofika som vi kan mumsa på!! :-)

Underbara kvällssoooool som skiner på oss!! Love it!! :-)

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-06-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Stinislinis den 2012-06-08 (23:54:02)

Vill börja med att tacka vad fint du skrivit på min blogg :) Blir så glad för alla fina ord :)



Jag tänker på dig varje dag nu, undra om hon fått sin bebis.. :)



Får väl se på FB när alla grattar :P



Väntar med spänning ;) Kramis

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar