Helg...0

Tänk vad mycket som kan hända på en och samma helg egentligen.. Fredagsmys, lördagsmys i stugan me mormorn o micke o sedan en heldag hemma söndagen för att försöka få ordning på Linus rum.. Själv har jag åstakommit med hela en sak.. :-O Torkat golven!! Den ni.. :-) De e inte varje dag man sitter på arslet och inte gör nånting.. Men som sagt.. Jag kan inte!! Såå, får faktiskt sitta snällt och peka med Heeeela handen!! :-)
Eller ja, inte hela.. Men halva iaf.. Hehehe..

Igår så myste vi på och såg Melodifestivalen uppi stugan me mormorn o micke, å Linusen stannade kvar o myste järnet medans vi for hem igår efter festivalen.. Idag skulle de ut på isen o pimpla o dessutom åka lite kälke.. Mysigt som sjutton kan man säga!! Lite avis e ja allt.. Men Glad att han får lite uppmärksamhet då vi har det vi står i.. Å då han dessutom har en sjukt orkeslös mamma o handskas med.. :-O Jajja.. Hoppas på en stark vändning snart!! De bara måste bli.. Man få ju fasiken inte tappa hoppet, eller hur? Fortsätter hoppas tills jag får ngt slags besked att det är eller blir annorlunda.. :-)
Hoppet är de sista som släpper för min del iaf.. Tyvärr är de inte lika överallt.. Men nåja.. Här stannar de för att stanna, sådeså!! :-) Jag är Lyckli i vilket fall.. ♥ Huvudsaken den lilla krabaten i magen mår bra, å än sålänge så verkar de ju så.. Då kan man gå igenom eld för den.. De kan ja säga!!
Vi hade iaf superdupermysigt igår o Victor o T kom upp också.. Kuligt kuligt!! Såklart passade ja på att knäppa en hel del kort eftersom kameran va me.. Hihi.. :-)

















Sen så hoppas jag att Linusen blir nöjd me rummet när han kommer hem sen.. Ska ju upp lite tavlor, hyllor o sen ska vi in me ett skrivbord o en garderob också såklart.. Såå, visst blir rummet fullt nog.. :-)
Så nu är de listning i vardagsrummet som står på schemat. Där tro ja min goding ti sambo kör igång redan i skrivande stund.. *Hoppas* Hör iaf hur de knapras o trixas där inifrån, så kanske han redan ha börjat grejsa.. Hihi.. Å här sitter jag?! :-O Höhö..
Vårat sovrum får vara som klart för sålänge iaf.. Vi ska tapetsera om nångång. Men inte nu.. De få som duga ett tag till så tiden räcker till för oss.. :-) Istället ska vi ge oss på köket härnäst och sedan blir det toalettrenovering.. Whooohoo!! :-D
Dock e vi ju inte riktigt heeelt överrens om hur de ska vara.. Men de hinner ju gå en del timmar tills de e klart, så vi få bara sitta lugnt i båten sålänge o se senare vad vi ro iland tillsammans.. Hahaha.. :-)
Sen ska vi förhoppningsvis trixa lite med bäbisrummet också.. Där blir de ny tapet också såklart.. Har som liiite svårt me de starka färgerna som varit här.. Men jajja.. Alla är vi olika.. :-D Hehe..

När vilar vi då kan man tänka sig? Jaaa, jag vilar mig nästan hela dagarna.. Försöker strosa omkring o inte göra nånting som mest faktiskt. Lyssnar gärna på ljudböcker, men blir fort rastlös.. Ha som svårt för sånt här ja.. Sjukskriven, vad är det lixom?! :-/ Nää, skulle helst vilja läka klart nu ja så ja få nå o göra.. Iiih..
Men men.. M däremot går tyvärr på högvarv för de mesta numer. Så just därför va de en sån skön grej att plocka ihop o dra ti stugan o bara få va en kväll igår.. Annars är de lätt att man gör saker trots att man inte tänker på de.. :-/ Tyvärr..
Har ju en sambo som tyvärr kan jobba så mycket som att han inte känner själv att de är bra. Eller nog kanske man säger.. Han kör sålänge kroppen pallar o när den säger ifrån så ska han va sängliggandes för att sluta pyssla me de han håller på med.. Hmm.. Å hur går de i längden?! Jaaa, de kan fundera vidare på.. Men i vilket fall så får han faktiskt lugna sig lite efter vardagsrummet.. Ta ett par kvällars vila nu när de blir klart.. Sen så drar vi till me köket och en del av hallen.. Sen såå..





Lutar emot att vi ska ti sommarstugan i Påskhelgen.. Blir på tok för långt o dra iväg upp ti Klimpfjäll i år, hur gärna vi än vill.. Å sen känns de ju som att när man väl ska dit så vill man ju gärna va där hela veckan o gärna lite till eftersom de är sååå himla mysigt.. Såå..
Å dessutom kan ju inte jag ut o åka nån skoter.. Så mycke därför också blir ti att vi stannar hemmavid.. Kan bli minst lika mysigt i sommarstugan bara vi själva vill. Å där kan vi också pimpla o ha de riktigt mysigt tillsammans.. Huvudsaken vi är tillsammans, eller hur?! :-) ♥

Näpps, kanske man ska börja me maten snart?? Junior kommer ju me mormorn o Micke från stugan snart. Såå, då ska de bli tacos ida.. Linus favvo såklart o eftersom de e som lite hans dag ida så få vi lyssna ti vad han vill.. Såklart!! :-)

Slänger in lite pics.. Är ju bara sååå himla härligt o kunna knäppa me en rolig kamera som skapar riktigt fiiina bilder.. Tänk om den vore min.... ♥  Aaaaaw!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-03-11 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar