Mållös...0

Snacka om Seger utan dess like!! Ojojoj.. Jag har Älskat låten från första stund och nu gillar jag den än mer kan ja säga! Den tog oss till vinst och vårt lilla Sverige kan verkligen leverera!! Mustigt!! (som min syster skulle ha sagt) Hahaha.. Vilken känsla!! Tänk o stå därnere i Baku o ta emot jubel.. Tänk när tjejen anländer ti Sverige o få ta emot Svenskarnas jubel.. Vilken lycka, vilken grej!! Jag är sjuuukt mållös just i detta och tycker det är minst sagt Fantastiskt!! Helt underbart och de är verkligen (som de säger) HISTORISKT!!!
Vi, vårt lilla avlånga land har fixat detta.. Ska få anordna nästa års Eurovision och det med råge få vi hoppas!! Kan tänka mig att de redan sitter o spånar på vart de ska vara och hur de ska vara.. Tro ni inte?! :-)
Häftigt!! :-D

Klockan börjar närma sig ett snart och jag börjar fundera på när ja ska åka uppöver Västra för att hämta hem min älskade sambo.. Han e ju som sagt på klassfest (20-års jubileum) och jag hoppas verkligen han har de gött!! Eller ja, de vet ja att han har. Men jaa, ni vet.. Här sitte man, på tjocken, oroli o ständigt på hugget!! :-)
Va förut i stugan me mams, linus o micke o kikade på Eurovision. Å jisses vilka bidrag.. Man skämdes ju när de visades.. Hur kan man skicka sånna bidrag?? Jag fattar bara inte..?! :-O

Men de är väl så det är.. Smaken är som baken.. DELAD!! Å tur e väl de..

Skönt att man kan tycka o gilla som man vill och dessutom få fram saker som man kanske vetat hela tiden. Men som genom vissa saker kryper fram av ren otur.. (för dem..) Jag kan inte annat säga att jag är chockad över hur folk kan bete sig.. Hur man som vuxen vräker ur sig saker (förmodligen i fel tillstånd, men icke ett försvar) och bara tycker att det är okej..?!
Kan man inte bara klämma ur sig de när man är nykter och städad? Eller är man så feg att ynkryggen lixom inte pallar trycket..? Jaa, de kan då iaf inte jag svara för!!
GLAD att jag kan stå för vad just jag tycker och låter heller inte "folk" trampa mig på tåna i onödan!! Usch för sånt!! De kan lika gärna vara för min del..
Vem orka ödsla energi på att vara elak eller inte våga stå för vad man känner och tycker?
Varför vräker man ur sig saker och andra håller med, men i själva verket låtsas som någonting helt annat vid möte öga mot öga..?
Jaaa nii.. Brydd?!?! Saknar ord för sånna dumheter!! Bara de att jag vet.. Jag vet vart jag står och vem jag är och även vad jag tolererar.. Det finns tyvärr ingen plats för er i mitt liv.. De bara kräver energi.. Å de bjuder jag inte på i onödan inte!! Nejnej..

Men tillbaka till det UNDERBARAAAAA!!! LOREEEEEEEEEN!!! Vilken klippa!! Vilken tjej!! Vilken pipaaaa!! Hon är fasiken de Bästa på mycke mycke Läääänge!! Å snygg e hon också!! Frääänt!!
Fantastiskt!! You go girl!! :-D

/Mariana

Postat den 2012-05-27 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar