Renoveringen tar fart..0

Jaha, å här sitter jag. Laddar inför att åka o jobba några timmar under fredagskvällen.. :-) Skulle ha en mysdag me Linus, men som ångrade sig efter vi sett en film imorse.. Han skulle prompt på dagis.. Såå, han fick väl de rå.. Å mamman i huset fick sig en egen dag såhär inför eftermiddagsjobb.. Inte direkt för att jag blivit piggare för de, men visst, man ha ju fått spendera några timmar i bara lugn.. :-)
Vilket självklart är lugnande i sig.. Så ska absolut inte klaga.. Men hade hoppats på en innedag me en massa tv-mys och kramandes me junior.. Men men.. Den få bli ti veckan istället.. :-) HOPPAS JAAA!!!

Just nu laddar jag ju som sagt för jobb. Ha petat i mig nån smörgås o lite annat mumsigt som ja ska hålla mig pigg på.. Hahaha.. Tyvärr e de ju så att de e svårt att få en tröttmössa o bli pigg på en fredag då man vet att alla går hem då jag går på jobbet.. :-/ Jajja, bita i de sura några arb.dagar till.. Sen ska ja sitta me bresmilet o njuta på som sjutton. De kan ja lova!!
Är ju som inte alls långt kvar för mig o jobba nu.. Efter idag så har jag ENDAST 8 arb.dagar kvar att tjäna i den blå skjortan. Sen tänkte ja ha lite semester innan lilla bäbisen kikar ut.. :-) Hihihi..
Men snuvan som jag ahr just nu så är jag mest som en instängd liten rackare som helst inte agerar allt för mycket som ni kanske förstår. Man lixom orkar inte mer än vad man gör å de bara är så.. :-/ Kan inte hjälpas.. MEN, huvudsaken är att jag gör och fixar mitt jobb. Å de gör ja!! :-)

Jag o Linusen tog o fixade lite smågrejjer ti bäbisen igår också. Tänkte att kanske de e dags eftersom de är mindre än 5 veckor kvar till de berömda BF-datumet och ingen väska är packad än. Å eftersom man gärna vill tvätta kläderna man stoppar på dem första gången så kanske de va dags.. :-)
Väl gjort så kom vi hem me 4 boddysar, ett par byxor, en snuttefilt och självklart ett par små tossar som minstingen ska ha på sig.. :-) Linus fick vara med och bestämma såklart eftersom han ska bli Storebror.. Hehe.. MEN, han ville som helst kika på vad han skulle vilja ha.. Så efter många om och men så tjatade han till sig ett par badshorts och några hockeykort som han sååå gärna ville ha.. Mammahjärtat kunde ju inte säga nej.. Huhu.. Tänk vad man är skör nu.. INTE BRA!! Verkligen inte.. Ojojoj..
Jajja.. Så kan de gå.. :-)
Å eftersom jag är som en liten skrockis så tänker ja inte visa så mycket på hur de ser ut, utan de få vänta.. Å dessutom har de precis tvättats så blöta hänger de nu på tork i källaren.. :-)

Men om vi ska återgå till ämnet som jag faktiskt döpte detta inlägg efter.. RENOVERINGEN... Jaaa, de går faktiskt framåt. Jag blir chockad över hur min Älskade sambo klarar med allt han gör.. Jobbar heltid, handlar saker till renoveringen och dessutom får saker gjort här hemma!! Han är duktig som sjutton och han ska verkligen ha all cred för de!! SOM HAN SLITER!!! Däremot tro ja att ja få göra ett sånt här schema för honom när han ska vila, för de gör han minsan inte ett dugg numera.. Han sover ett par timmar o sen är han igång och iväg på jobb igen.. Galenpanna är de minsta han är och detta måste lugnas snart känner ja.. Annars komma han verkligen knata in i väggen snart.. :-/
OCH JAAA, Jag vet att jag kan verka krävande.. Eller rättare sagt, så är jag rätt så krävande.. Men har som sagt ingen som helst lust att ha en nybäbis mitt uppi renovering bland en massa slipdamm och annat tjafs. Så just därför behöver vi verkligen bli klar i tid med detta.. Å just nu tvivlar jag inte alls faktiskt..
Hoppas bara att allt flyter på och att de lixom gör de framöver också.. Sen kan de såklart komma hinder som sjuka barn, att man blir sjuk själv eller annat som sätter käpparna i hjulen på de som ska komma. De förstår ja.. MEN, att man inte hör av sig eller lovar saker som man inte kan hålla.. Där bli ja vansinnig, å så är de bara.. :-/ Sen få man säga vad man vill.. Men de e bara inte OK!!!
Nåja.. Ska sluta mumla om dedär nu o visa er lite pics på hur fint vi faktiskt börjar få de här hemma.. Det börjar bli en början till ett badrum och hall igen.. No more Öppen Planlösning ni vet!! Hahaha..

Såå, ni få spana in dessa.. Så återkommer ja mer om detta efter helgen.. Tro nämligen de kan hända mycke mer under den.. Hihi.. Jag ska jobba o Linusen ska både på Kalas hos dagiskompis o sedan mysa järnet me mormor o Micke.. :-) Han ha tur han!! Lyllosen!!

Jajja.. Bilder va de ja!! Kommer hääääär!! Bjuder på en GLAD Linus också med Långhåret.. :-) Nu är de nog bäst att ja drar.. Börja ju jobba om en timme drygt o man vet ju aldrig hur trafiken är utemot meckat Birsta... :-O

Tjingeling på er i tokvädret!!







/Mariana

Postat den 2012-05-04 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar