Då va de Freeeda!!0

Så var Fredagen kommen och gissa om jag gillar´t?!?! :-D
ikväll ska de bli show för hela slanten och därmed ska ha Rocka som sjutton!! Yes, det är Peter Johansson´s show "He will Rock You!" Komma bli awesome som fasen och jag gissar på att kvällen komma bli grym. Börja med AW på någon av innerstans restauranger och sedan vidare bort på Tonhallen och spana på Vääärldens Bästa Peter!!! :-) Gaaaah, han har ju sådan pipa så man ryser vid varje ton han tar. Fantastiskt!!
För ungefär ett år sedan var jag på SvenskaSpel-galan i Stockholm och då fick man lixom inte veta vilka artister som skulle uppträda. Och jaa, visst hade man förväntingar. Men inte att självaste Peter Johansson skulle komma.. Ojojoj.. Det va en helt sjukt Fantastisk kväll och vi som va där fick såklart minnen för livet!! :-)
Underbart!!

Så ikväll ska jag verkligen ha trevligt, minnas denna kvällen och bara ha de nice.. Dock hade jag tänkt att skippa bil o ta mig ett glas godricka i staden. Men den tanken skippade jag då jag hellre kör och tar mig hem på egen hand. Lika så bra!! :-)

I helgen ska jag arbeta som fasen hörrni!! Imorn jobbar ja hela 12-22 och söndagen börjar jag inte förrän 15.. Helt okej en helg som denna. Ska även jobba lite mer framöver, så man får in lite extraslantar till en Välbehövlig Utlandsresa i vår/sommar..
Även det komma bli awesome och självklart vill man ju betala av resan innan man åker och inte få en "check" efteråt och lida av avbetalning och annat trams.. Nejnej.. Här betalar vi gärna innan och mår gott under ledigheten istället för att fundera på hur stor "nota" man får.. :-O
Jajja.. Ha inte hittat ngn resa än, men söker dagligen efter den rätta resan för oss som familj. Det ska ju som sagt passa både Linus på 6 år och Linnéa på nästan 1 år.. :-)
Hoppas på att man kanske kan få ta sprutan på lillan så även hon har skydd emot Hepatit A när vi reser.. Men oftast brukar den inte ges förrän de är över året.. Men jaa, de är värt o kika upp!! :-)

Appropå ingenting så va min lilla sis o hämtade hem en skoter igår!! Gaalet snygg och riktigt bra skulle ja tro!! Jag menar, hela utseendet gör ju själva skotern. Sen va den bär på för hästkrafter gör bara saken bättre..
Glad som faaeen för hennes skull och hoppas vi får med henne på några turer här i Matfors också nånting i vinter..

Nu ska jag o junior umgås, spela spel.. Kika film och bara myyyysa!!! Jaa, jag ÄR faktiskt med mitt barn jag med när jag kan!! Självklart!! Mitt finaste och största hjärta.. :-)
Mitt lilla charmtroll, hon sussar på övre plan hon.. Gosan!!
Såå, nu ska vi ta vara på vår egentid.. Älskade lilla prins Linus!! Tänk vilken Guldgosse jag har och vilken kärlek han ger tillbaka.. Han kan han... Underbart!!!

Hej hopp på er!!!

Ikväll ska de njutas av Peeeteeer!!! Gaaaaah!!!

/Mariana

Postat den 2012-11-02 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar