Man får inte...0

Man får inte säga som man vill, man får inte uttrycka sig hur man vill, man får inte heller säga om man man tycker något är fel.. Man får heller inte vara för Glad, för då kan man lida av en störning eller så är det ngn eller några som studerar i hur j*vla dåligt liv man egentligen har, fast man egentligen har det himla bra och är nöjd med det...
Vad är det för feeeel?!?! Fick precis läsa en annons som en hade lagt upp på FB..  Men alltså... Får man lixom inte va nöjd och glad med livet och dela med sig av det??
Eller är de bara så att de finns de där bittra irriterande jäklarna som inte har ett eget liv eller kanske alldeles för trist liv så man bara måste lägga sig i andras, som lyfter hatten för denna???
 
Tycker det verkligen är aptrist och nää, jag tar inte direkt åt mig. Men är man glad eller tycker att man har det gott så ska man väl fasiken inte bli hånad för det eller få en fundering om man lider av en störning..
 
Vart tusan är världen påväg??
 
Säger det åter igen.. De är väl klart som tusan att man låter sina bekymmer i sin vardag stanna på hemmaplan och inte springer och surrar om de.. Hur skulle de annars se ut?! Jag menar... Varför skulle man ens visa omvärlden om man skulle va olycklig? Vem skulle egentligen bry sig? För i själva verket så gottar folk sig i den andres olycka!! Och så är det!!!!!!!
 
Aptrist!!!
 

/Mariana

Postat den 2012-11-17 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar