Nya tag, Ny livsstil..0

Det är verkligen mitt motto.. Nu är det en Ny livsstil som gäller.. Det kändes sjukt skönt o vara på gym idag/ikväll. Jag har värmt upp på band och sedan kört lite vikter o spänningheter.. Å sen avslutat med en avslappnande PW.. Precis som de ska va, tycker jag!! :-) Det jobbiga är att jag har problem med både mina hälar och min svank.. :-/ MEN (tro de eller ej) Jag blir nog snart bättre få vi hoppas.. :-) Var hos läkaren idag o tog lite prover, surrade lite och ska ta kontakt med en sjukgymnast om detta inte går över.
Vilket är skönt o veta när man har så ont som jag har.
För er som inte vet så kan de plötsligt bli att jag blir ståendes ett par sekunder/minuter och hämtar igen mig eftersom antingen min rygg eller mina fötter (hälar) inte bär mig..
Läskigt som tusan är de och det värsta är att detta kom i slutet av graviditeten och jag har inte blivit av med det sen dess.. :-/
Har provat äta ipren om det skulle vara en infektion som jag bär på eller också har jag så jag använder inlägg i skorna.
Vissa dagar är tokbra, men vissa sämre.. Såå, de är bara att kämpa på. Jag både tror och hoppas att träningen ska göra detta bättre.. Men de e ju heller inte lätt att träna då både ens rygg och fötter värker så man bara har lust o sätta sig ner o grina.. :-/

Jajja, nu ska vi tänka positivt. Köra på ett par veckor med samma som jag kör nu och sedan få man se. Hellre långsam viktnedgång och byte av livsstil istället för att jag ska falla tillbaka i samma mönster igen.. :-)
Jag kan, jag vill och jag skaaaa!!

Time for bed.. Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2012-10-22 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar